Maramureşul, în garda lui Băsescu! • Adrian Todoran, vicepreşedinte PMP la nivel naţional

0
1140

Partidul Mişcarea Populară s-a impus, în Maramureş, ca o forţă politică aptă să ofere o alternativă la modul în care PSD şi PNL conduc (individual sau în alianţă) România din ultimele două decenii. Candidaţii PMP au dat dovadă de onestitate şi de profesionalism, obţinând un număr de voturi substanţial, fapt care plasează partidul în postura de favorit la alegerile parlamentare din toamna acestui an. Este un partid care inspiră încredere, este un partid care creşte în sondaje, este un partid care a confirmat la alegerile locale de la începutul acestei luni; deşi PMP este un partid tânăr pe scena politică românească.
În urma voturilor exprimate de maramureşeni, PMP a obţinut, în judeţul Maramureş, 3 mandate de primar (la Ulmeni, Dragomireşti şi Remetea Chioarului), 3 mandate în Consiliul Judeţean Maramureş şi 76 de mandate de consilier local, ocupând locul 3, după PSD şi PNL.
Preşedintele partidului, Traian Băsescu, a lăudat rezultatele echipei PMP Maramureş şi a răsplătit această performanţă prin promovarea lui Adrian Todoran, preşedintele filialei maramureşene, în funcţia de vicepreşedinte al partidului. Todoran a ţinut să menţioneze că „acest rezultat nu este al meu, ci al întregii echipe PMP din Maramureş”. Pentru accederea în această funcţie, Todoran a fost susţinut şi de Robert Turcescu.
(Raluca MIHALI)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.