Concursul “De la grădiniţă la şcoală”

0
363

Într-o competiţie a pri­chindeilor, la Grădiniţa cu program prelungit din Tg. Lăpuş, director Mirela David, s-a desfăşurat Concursul jude­ţean “De la grădiniţă la şcoală”, ediţia a XI-a, avizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş.
În competiţie, cu probe de concurs deloc uşoare, s-au înscris 11 echipaje de preşcolari din mai multe localităţi lăpuşene: „Albinuţele” de la Grădiniţa cu program normal din comuna Coroieni, educatoare Anca Indrei; „Fluturaşii” din satul Baba-Coroieni, educ. Nastasia Man; „Isteţii” de Gră­di­niţa cu program prelungit, educ. Corina Uglea şi Mihaela Hatos; „Buburuzele” din Vălenii Lăpuşului, educ. Mariana Danciu; „Iepuraşii” din Suciu de Sus, educ. Felicia Mihalic, „Prichindeii isteţi” de Grădiniţa cu program prelungit, educ. Elena Marton; ,,Micii campioni” de la Grădiniţa cu program prelungit din Tg. Lăpuş, educ. Ana Maria Bogdan; ,,Omiduţele vesele” de la Grădiniţa cu program normal din comuna Vima Mică, educ. Mihaela Nechita; „Margaretele vesele” de la Grădiniţa Lă­puş, educ. Ramona Podea şi Mărioara Pop; „Voiniceii” din Lăpuş, educ. Crina Bolchiş şi Daniela Ferenţ; „Floricelele” din satul Peteritea, comuna Vima Mică, educ. Ana Vlaşin. Fiecare din cele 11 echipaje a fost format din cîte trei copii. Probele de concurs au fost din domeniile: aritmetică, creativitate, desen, cunoaşterea mediului, educarea limbajului. Proba practică: şnuruieşte semnul de carte! În domeniul educaţiei fizice, consursul „Loveşte popicele”. În final, concursul de muzică – fiecare echipaj a trebuit să interpreteze un cîntecel, la alegere.
Juriul a acordat premiul I pentru echipajele “Prichindeii isteţi”, „Micii campioni”, „Omiduţele vesele” şi „Margaretele vesele”. Premiul II pentru „Voiniceii”. Premiul III: „Albinuţele”, „Buburuzele” şi „Isteţii”. Menţiuni au ob­ţi­nut „Iepuraşii”, „Fluturaşii” şi „Floricelele”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.