Family Hope on Bike – peste 200 de copii şi adulţi au străbătut Baia Mare pe biciclete

0
445

Sâmbătă, 11 iunie, peste 200 de persoane – copii alături de părinţii şi prietenii lor – au participat la a doua ediţie a ”Family Hope on Bike – Copii şi părinţi pe biciclete” şi au străbătut Baia Mare într-o plimbare de redescoperire a oraşului pe bicicletă, care a reprezentat şi o ocazie de relaxare şi petrecere a timpului împreună într-un mod plăcut. Evenimentul ”Family Hope on Bike – Copii şi părinţi pe bicicletă” a fost organizat de Fundaţia Hope and Homes for Children şi Ski & Bike Center.
Bicicliştii au început să se adune, cu mic, cu mare, încă de la ora 11:00 în Piaţa Millenium, de unde au pornit apoi spre Bulevardul Bucureşti, prin strada Culturii, au ajuns la Gară, apoi la Gold Plaza. Traseul a continuat în sus, spre Bulevardul Independenţei, apoi pe Victoriei spre Câmpul Tineretului.Copiii şi părinţii lor s-au oprit de mai multe ori pe drum pentru a face fotografii, cele mai importante puncte incluse în această aventură pe bicicletă fiind Muzeul de Etnografie şi Muzeul Satului. În interiorul acestuia din urmă a fost amenajat şi un punct de hidratare, unde bicicliştii au primit apă şi fructe şi s-au odihnit puţin, pregătindu-se pentru ultima parte a călătoriei urbane.
“A fost o zi extraordinară, mă bucur din suflet că am reuşit să strângem atât de mulţi copii şi adulţi şi să parcurgem frumosul noştru oraş pe două roţi. A fost o experienţă foarte plăcută, o zi de relaxare, din care am avut cu toţii de câştigat: am redescoperit cele mai frumoase locuri din Baia Mare, iar copiii au petrecut o dimineaţă plăcută alături de familia şi prietenii lor. Cred că cel mai important lucru pentru copii este ca părinţii să petreacă timp de calitate alături de ei, acest lucru îi leagă ca familie, iar noi, la Hope and Homes for Children, milităm pentru familii unite, în care copiii să se simtă iubiţi, ocrotiţi şi valorizaţi”, a spus Ştefan Dărăbuş, director regional, Europa Centrală şi de Sud, Hope and Homes for Children.
La final, participanţii la marşul pe două roţi au ajuns, puţin obosiţi, dar plini de entuziasm, la punctul din care a început plimbarea, în Piaţa Millenium. Toţi bicicliştii au făcut din nou fotografii, au primit diplome de participare şi autocolante cu Hope and Homes for Children, Ski & Bike Center şi Family Hope on Bike 2016.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.