În Sighetu Marmaţiei, prins în flagrant în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o locuinţă

0
378

Un bărbat din Sighetu Marmaţiei a surprins, în curtea locuinţei sale, un tânăr, care încerca să sustragă mai multe bunuri. Poliţiştii l-au identificat şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.
Duminică, 12 iunie, un sighetean a sesizat poliţia că a surprins în curtea locuinţei sale, de pe strada Dragoş Vodă, un tânăr care avea asupra sa mai multe bunuri sustrase din imobil. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei, deplasaţi de urgenţă la locul faptei, au identificat un minor, de 14 ani, din Sălsig, bănuit de comiterea faptei. Bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 800 lei, au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.
7 dosare penale – mărfuri contrafăcute confiscate de poliţişti
Protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite este una dintre priorităţile poliţiştilor de investigare a criminalităţii economice. În urma unor controale efectuate pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit, au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 5.000 lei şi au fost întocmite 7 dosare penale.
La finalul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat activităţi pentru prevenirea, descoperirea şi  combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul contrafacerii de mărfuri. Astfel, poliţiştii au efectuat controale şi verificări la sediile a 16 persoane fizice şi  juridice. În urma controalelor efectuate, au fost constatate 7 infracţiuni, 6 dintre acestea de contrafacere de mărfuri iar una de contrabandă.
Totodată, în urma controalelor, au fost identificate mai multe articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 5.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Furt din locuinţă clarificat de poliţişti

Poliţiştii din Onceşti au soluţionat, la finalul săptămânii trecute, un caz de furt, dintr-un imobil din localitate, faptă reclamată cu autor necunoscut. Bănuitele n-au scăpat de vigilenţa oamenilor legii, care le-au prins a doua zi de la reclamarea faptei.
La finalul săptămânii trecute, un tânăr, din Onceşti, a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt. El a declarat că persoane necunoscute, prin folosirea de chei potrivite, au pătruns în locuinţa sa şi au sustras, dintr-un portmoneu aflat pe masă, 100 de euro şi 400 de lei.
În urma sesizării, poliţiştii au desfăşurat activităţi de investigare şi documentare ce au dus la identificarea a două tinere, una de 16 ani, din Baia Mare, şi alta, de 20 de ani, din Târgu Lăpuş, bănuite de comiterea faptei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitelor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.