Pietoni răniţi în urma unor evenimente rutiere

0
355

Traversarea neregulamentară şi neacordarea priorităţii de trecere pietonilor au fost cauzele unor evenimente rutiere soldate cu rănirea a doi pietoni.
În Sighetu Marmaţiei
Sâmbătă, 11 iunie, în jurul orei 22.45, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier. Ei au stabilit că, un tânăr, de 27 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism pe strada Dragoş Vodă, a surprins şi accidentat o femeie, angajată în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Victima, în vârstă de 41 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei şi apoi transferată la Spitalul Judeţean Baia Mare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În Baia Sprie
Tot sâmbătă, pe DN 18, în oraşul Baia Sprie, s-a produs un alt eveniment rutier soldat cu rănirea unui pieton. Un băimărean, de 69 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Gutinului, a surprins şi accidentat un pieton, de 60 de ani, aflat în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, semnalizată corespunzător. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.