Ţigări de contrabandă, în valoare de 54.000 lei, descoperite la frontiera de nord

0
413

Marţi dimineaţă, în jurul orei 3, un echipaj al poliţiei de frontieră din Sarasău, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a descoperit, în apropierea frontierei, 12 colete voluminoase, care conţineau cantitatea de 6.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de peste 54.000 lei, au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Urmărit internaţional, depistat la intrarea în ţară

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au reţinut o persoană care era dată în urmărire internaţională, de către autorităţile din Italia, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Luni, 13 iunie, în jurul orei 13, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, s-a prezentat, pentru a intra în ţară, Robert B., în vârstă de 38 de ani, având dublă cetăţenie – română şi maghiară.
Cu ocazia formalităţilor, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional. Pe numele lui, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Robert B. a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.