Un nou serviciu privat de ambulanţă în Baia Mare

0
2449

Ambulanţa Sfântul Andrei, un nou serviciu privat, şi-a deschis de curând porţile în Baia Mare, oferind asistenţă medicală cu autosanitare echipate la diverse manifestări, spectacole, concursuri, competiţii sportive, sociale, religioase, politice, culturale, asistenţă la evenimente, filmări, târguri, expoziţii, diverse întruniri.

De asemenea, oferă servicii de ambulanţă la solicitarea pacientului: cu caracter permanent sau la cerere, transport programat la şi de la spital în localitate sau în alte localităţi din ţară, transport de urgenţă cu ambulanţa la spital, cu asigurarea măsurilor de prim-ajutor şi susţinerea funcţiilor vitale, atunci când este necesar, transport medical la şi de la aeroport, transport medical asistat în ţară şi în străinătate.
Sfantul-Andrei-38-(3)Administratorul Ambulanţei Sfântul Andrei, dl. Marinel Rob, a declarat:  „Noi intenţionăm să încheiem contract cu CAS. Dispunem de patru ambulanţe (două B1/B2 şi două A1/A2) şi AMD (ambulanţă medicală pentru consultaţii la domiciliul bolnavului), dotate şi echipate corespunzător pentru activităţile pe care le desfăşoară. Echipajul este compus din medic, asistent şi ambulanţier, în funcţie de solicitările beneficiarilor.  În prezent, în serviciul nostru de ambulanţă lucrează trei asistenţi medicali şi un medic coordonator şi trei ambulanţieri. Intenţionăm să ne dezvoltăm în continuare”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.