Un minor a fost trimis în judecată pentru tîlhărie

0
454

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului minor I.I., pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, în data de 30.10.2014, în jurul orei 18, aflându-se pe str. Nicolae Bălcescu, din Baia Mare, inculpatul mi­nor I.I. a deposedat-o, prin violenţă, pe persoana vătămată D.R.M., de o poşetă, cauzându-i acesteia leziuni traumatice, care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale şi un prejudiciu în sumă de 150 lei.
În data de 26.04.2015, în jurul orei 13, inculpatul minor I.I., aflându-se pe str. 8 Martie, din Baia Mare, a deposedat-o, prin ameninţări şi violenţe, pe persoana vătămată M.A.B., de un telefon mobil, cauzându-i acesteia un prejudiciu în sumă de 250 lei.
Acelaşi inculpat, în data de 07.06.2015, în jurul orei 13.30, aflându-se pe str. Arenei, din Baia Mare, a smuls, de la gâtul persoanei vătămate F.C., un lănţişor din aur, cauzându-i acesteia un prejudiciu în sumă de 250 lei.
Dosarul a fost înaintat, spre soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.