Fără evenimente deosebite la Rusalii

0
289

În perioada 17 – 20 iunie, peste 540 de poliţişti maramureşeni au acţionat cu autospecialele din dotare, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă. Prezenţa activă a poliţiştilor a făcut ca, în această perioadă, să nu fie înregistrate evenimente deosebite, iar numărul infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi cele de natură judiciară să se situeze sub media ultimilor ani.
Poliţiştii maramureşeni au intervenit la peste 250 de solicitări primite din partea cetăţenilor (214 prin SNUAU 112) şi au aplicat 832 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 278.000 lei. Pentru neregulile constatate, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 8.000 lei.
Totodată, poliţiştii au mai constatat 37 de infracţiuni, cele mai multe la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au prins în flagrant delict 15 persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni şi au depistat 3 persoane urmărite naţional.

Amenzi de peste 210.000 lei şi 49 de permise reţinute

O atenţie deosebită a fost acordată traficului rutier, poliţiştii acţionând pe principalele artere de circulaţie de pe raza judeţului. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 617 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 210.000 lei. Din totalul sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea legis­laţiei rutiere, 9 au fost pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 329 pentru viteză excesivă, iar 264 pentru nerespectarea altor prevederi privind circulaţia pe drumurile publice. Poliţiştii au reţinut 49 de permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare auto.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.