Timea Tătar a ajuns sub comanda lui Costică Buceschi

0
611

Dunărea Brăila a oficializat un nou transfer pentru sezonul 2015-2016, cel al pivotului Timea Tătar care a evoluat în sezoanele trecute la HCM Baia Mare.
Pentru trupa lui Costică Buceschi, Timea Tătar este a patra jucătoare care vine de la vicecampioana României în această vară, după Gabriella Szucs, Ana Maria Tănăsie şi Gabriela Perianu, ultima fiind împrumutată anul trecut competiţional la HCM. De asemenea, alte două jucătoare venite pe filiera Baia Mare, Mădălina Zamfirescu şi Bianca Tiron, vor continua la Brăila, după ce anul trecut au fost doar împrumutate.
Născută şi crescută în Baia Mare, Timea Tătar (26 ani) a evoluat, cu excepţia unui sezon cînd a fost împrumutată la Oţelul Galaţi, doar în Baia Mare. Alături de HCM, handbalista a cîştigat campionatul în 2014 şi trei ediţii ale Cupei României (2013-2015). De asemenea, pivotul a ajuns cu fosta echipă doi ani la rînd în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
În acest moment, din lotul lui HCM Baia Mare au mai rămas doar două handbaliste care nu au fost prezentate oficial la alte cluburi, Patricia Vizitiu şi Ionica Munteanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.