Valentina Ardean Elisei va evolua în Oltenia

0
928

Valentina Ardean Elisei, căpitanul HCM Baia Mare a semnat cu SCM Craiova. Alice, cum îi spu­neau suporterii din Sala Polivalentă “Lascăr Pană” a ajuns în vestiarul băi­mărean la începutul anului 2014 şi în calitate de jucătoare a vicecampi­oa­nei României a fost esenţială în victoriile echipei.

Extrema stîngă a naţionalei României, Alice a cucerit titlul de vicecampioană mondială în 2005, an în care a fost desemnată cea mai bună extremă stînga la turneul final din Rusia. Mai mult, la finele anului trecut Ardean Elisei a cucerit cu echipa naţională şi medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.
“Pentru următorul sezon voi evolua la SCM Craiova, o echipă care îşi propune să atace podiumul Ligii Naţionale şi implicit să evolueze în cupele europene. Ne aşteaptă un sezon foarte greu şi cred eu foarte echilibrat, la finalul căruia sperăm să ne îndeplinim obiectivele propuse. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care prin efortul lor au făcut posibilă venirea mea la echipă, apreciez încrederea acordată şi sper ca împreună să facem lucruri frumoase”, a scris Alice pe o pagină de socializare.
Tot de la HCM Baia Mare a plecat şi Iulia Dumanska şi a ajuns la SCM Craiova. Handbalista a fost convocată de curînd la naţionala mare a României, iar peste cîteva zile va participa cu lotul sub 20 de ani la Campionatul Mondial din Rusia. “Am ales să-mi continui parcursul bun de pînă acum în handbal la SCM Craiova. Această echipă va avea un cuvînt greu de spus sezonul următor şi sînt convinsă că vom obţine rezultate foarte bune împreună”, a susţinut Iulia Dumanska pentru site-ul oficial al clubului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.