200.000 euro pentru microintreprinderi

0
415

• pentru investiţii în mediul urban
Microintreprinderile pot primi finanţare de pînă la 200.000 euro, prin intermediul Programului Operaţional Regional, pentru a realiza investiţii în mediul urban, în cadrul priorităţii de investiţie 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri. Sunt eligibile microintreprinderi din mediul urban, din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest şi Centru.
Se va obţine finanţare în cazul în care investiţia este realizată în mediul urban, microintreprinderea a desfăşurat activitate pe o perioadă de cel puţin un an fiscal integral, a înregistrat profit din exploatare, în anul fiscal anterior depunerii proiectului, a înregistrat un număr mediu de salariaţi de cel puţin unul, în anul fiscal anterior depunerii proiectului sau are cel puţin un angajat cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, la data depunerii proiectului, investiţia propusă prin proiect vizează un singur cod CAEN şi microintreprinderea să nu se afle în dificultate.
Investiţiile se pot concretiza în: • construirea, modernizarea, extinderea spaţiului de producţie/prestare servicii • dotarea cu active corporale, necorporale, inclusiv instrumente de comercializare on-line • active necorporale: brevete, licenţe, mărci comerciale, programe informatice, alte drepturi şi active similare.
Termene limită: • deschidere depunere cerere de finanţare – 27.07.2016, ora 12 • închidere depunere cerere de finanţare – 27.01.2017, ora 12.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.