Furt soluţionat de poliţiştii din Vişeu de Sus

0
435

Activităţile de investigare şi documentare efectuate de poliţiştii din Vişeu de Sus au dus la identificarea a doi tineri, bănuiţi că au pătruns într-un garaj din oraş şi au sustras bunuri în valoare de 1.500 lei.
Din cercetările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit  că doi tineri, de 16 şi 24 de ani, ambii domiciliaţi în Vişeu de Sus, au pătruns într-un garaj, situat pe strada Gheorghe Doja, de unde au sustras un laptop şi câteva unelte. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de 1.500 lei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

O băimăreancă înşelată de “nepotul” din Franţa

Pentru a evita să deveniţi victime ale infracţiunii de înşelăciune, poliţiştii maramureşeni vă recomandă să nu transmiteţi coduri de reîncărcare a cartelelor prepay ca urmare a solicitărilor venite din partea unor persoane care pretind a fi rudenii sau cunoştinţe, dacă nu aveţi certitudinea identităţii acestora.

O femeie, în vârstă de 67 de ani, din Baia Mare a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de înşelăciune. Ea a declarat că, a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat, care a pretins că este nepotul ei din Franţa şi care a rugat-o să-i trimită nouă coduri de reîncărcare a cartelei prepay, întrucât urmează să vină în România şi o să i le achite.
După ce a transmis cele nouă coduri, femeia a luat legătura cu nepotul ei şi şi-a dat seama că a fost înşelată.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi desfăşoară cercetări în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

4 ani şi 7 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei au identificat şi încarcerat un bărbat, din municipiu, condamnat la executarea unei pedepse de 4 ani şi 7 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.
Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au acţionat pentru depistarea persoanelor pe numele cărora instanţa a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate. Astfel, ei au identificat un sighetean, în vârstă de 39 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani şi 7 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.
Sigheteanul a fost depus în penitenciar, unde îşi va executa pedeapsa.

Sighetean identificat şi reţinut de poliţişti pentru tâlhărie

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, din municipiu, bănuit de comiterea unei tâlhării. Sigheteanul urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea unei tâlhării. Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Sighetu Marmaţiei a declarat că, la data de 16 iunie a.c., în jurul orei 22.20, în timp ce se afla în scara unui bloc, de pe strada Unirii, a fost deposedat prin violenţă de suma de 700 lei.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat, de 31 de ani din municipiu, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.