În comuna Lăpuş, bază sportivă cu teren sintetic şi nocturnă, inaugurată

0
716

Autorităţile locale din comuna Lăpuş au inaugurat, zilele trecute, baza sportivă cu teren sintetic, nocturnă, ves­tiare şi grupuri sociale din curtea Şcolii Generale din localitate.
Terenul de sport este unul modern, putând concura oricând cu alte obiective similare din alte locuri. Investiţia vine în sprijinul tineretului şi al împătimiţilor fotbalului din întreaga comună şi, de ce nu, din întreaga Ţară a Lăpuşului, pentru a-şi putea manifesta pasiunea legată de sport, în general, şi de fotbal în principal. Meciul inaugural jucat pe acest nou teren a fost cel dintre o echipă de juniori a Lăpuşului şi o formaţie de la şcoala de fotbal din Târgu Lăpuş. A fost, aşadar, un duel între Lăpuşul românesc şi Târgu Lăpuş, o confruntare sportivă pe noul teren sintetic. Partida s-a încheiat cu scorul de 6-4 în favoarea formaţiei gazdă. Primarul Comunei Lăpuş a declarat, la inaugurarea bazei sportive, că este vorba despre un moment istoric pentru comunitatea locală: “Cu ajutorul tuturor factorilor implicaţi, am reuşit să ducem investiţia la bun sfârşit. Este o bază sportivă modernă unde copiii trebuie să facă antrenamente ca să fie în formă. Peste ani şi ani, poate, copiii talentaţi din zona Lăpuşului românesc vor ajunge la naţionala de fotbal a României şi trebuie să aibă un loc potrivit pentru antrenament. Nu pot decât să le doresc tuturor iubitorilor de mişcare să se bucure de această bază sportivă şi să aibă grijă de ea”, a spus primarul Ioan Buda.
Obiectivul sportiv s-a realizat printr-un proiect finanţat din fonduri accesate prin intermediul Asociaţiei Microregionale GAL MARA-NATUR. Ba­za sportivă în discuţie va permite tineretului din zonă şi împătimiţilor fotbalului din comuna Lăpuş să îşi exerseze pasiunea pentru sport şi să practice fotbalul la nivel de amatori sau profesionişti, având în vedere că doar la Târgu Lăpuş mai există terenuri de sport sintetice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.