Kaiac-Canoe: CS Simared Baia Mare la Cupa Municipiului Hunedoara

0
971

În perioada 24-26 iunie pe lacul Cinciş din Hunedoara a avut loc Cupa Municipiului la kaiac-canoe, competiţie rezervată juniorilor. Au fost prezenţi sportivi de la cluburi din Orşova, Piteşti, Bascov, Arad, Timişoara, Caracal, Dăbuleni, Baia Mare, Hunedoara şi Bucureşti. CS Simared Baia Mare s-a înscris cu doi sportivi, care au concurat în probele de Kaiac 1 1.000 m şi Kaiac 2 1.000 m.
Darius Săsăran şi Alex Babeş au cucerit medalia de argint în proba de Kaiac 2 1.000 m, ambarcaţie în care au urcat pentru prima dată, furnizînd, totodată, o mare surpriză. În proba de Kaiac 1 1.000 m, Darius s-a clasat pe locul V, iar Alex pe poziţia a VII-a, fiind întrecuţi de sportivi medaliaţi la campionatele naţionale şi mai mari ca vîrstă. Darius Săsăran şi Alex Babeş practică acest sport abia din acest an, dar dispun de calităţi deosebite pentru kaiac-canoe.
Paul Perşe apare din nou în prim-plan, băimăreanul fiind convocat la lotul naţional al României de juniori. Din cei 15 sportivi aflaţi în pregătiri, antrenorul lotului a decis cei şase care vor face parte din echipă, printre care se numără şi Paul Perşe. Lotul de juniori va participa la Campionatele Europene de la Minsk (Belarus), programat peste două săptămîni. România va concura în probele de Kaiac 4 1.000 m şi 500 m, dar şi în probele de Kaiac 2 1.000 m şi 500 m. Aşa cum ne-a obişnuit în ultima vreme, şi acum avem convingerea că Paul Perşe se va întoarce cu cel puţin o medalie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.