Minor cercetat pentru tâlhărie

0
578

Poliţiştii sigheteni au reţinut un minor, care este bănuit de comiterea unei tâlhării. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
În 28 iunie, poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea unei tâlhării. Un minor, în vârstă de 15 ani, din Sighetu Marmaţiei, a pătruns, prin escaladarea unui geam, în locuinţa unei vecine şi, prin violenţă, i-a sustras un telefon mobil.
Poliţiştii au reuşit să recupereze şi să restituie telefonul părţii vătămate. Minorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Mandate puse în aplicare de poliţişti
Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au identificat şi încarcerat doi bărbaţi, pe numele cărora instanţa a emis mandate de executare a pedepsei închisorii.
Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Budeşti, condamnat la 6 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal şi un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Onceşti, condamnat la 4 ani şi 27 de zile detenţie pentru contrabandă, au fost depistaţi de poliţişti şi încarceraţi.
Ei au fost depuşi în penitenciar unde îşi vor executa pedepsele.
În Cavnic – depistat cu ţigări de contrabandă
Poliţiştii din Cavnic au acţionat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări şi identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care comit astfel de infracţiuni. Astfel, pe strada Libertăţii, a fost oprit un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Breb. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit, ascunse sub bancheta din spate, două sacoşe, în care se aflau 40 cartuşe cu ţigări de contrabandă.
Ţigările au fost confiscate iar bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.