25 de poliţişti maramureşeni s-au retras din activitate

0
514

La sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş a avut loc festivitatea de retragere din activitate, prin pensionare, a 25 de poliţişti.
A fost un moment emoţionant, la care a participat şeful inspectoratului, chestor de poliţie dr. Viorica MARINCAŞ, adjunctul şefului inspectoratului, comisar şef de poliţie Ionel TODORAN precum şi şefii structurilor subordonate inspectoratului.
După zeci de ani, în care au purtat cu onoare şi demnitate uniforma de poliţist, 6 ofiţeri şi 19 agenţi de poliţie au predat ştafeta şi au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere. Pentru sacrificiile şi eforturile depuse pe parcursul carierei, şeful inspectoratului le-a înmânat diplome şi plachete celor 25 de poliţişti . „Sunt onorată că am avut ocazia să muncesc alături de dumneavoastră, colegi devotaţi muncii de poliţie, care v-aţi implicat activ în soluţionarea problemelor tot mai diverse şi complexe pe care comunitatea le adresează în fiecare zi celor care poartă uniforma de poliţist” – a precizat şeful inspectoratului, chestor de poliţie, dr. Viorica Marincaş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.