Sediul primăriei Valea Chioarului va fi extins

0
553

Primăria din Valea Chioarului va suferi o „schimbare la faţă”. Astfel, sediul instituţiei va fi extins cu încă un etaj. Scopul este acela că, momentan, spaţiul clădirii este insuficient pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a actului administrativ.
În consecinţă, administraţia locală din Valea Chioarului va reabilita şi moderniza clădirea printr-un proiect finanţat din fonduri proprii: „Vrem să implementăm un proiect ce prevede extinderea spaţiului primăriei. Asta presupune înălţarea cu încă un nivel a sediului actual. Mulţi vin în comună, trec pe lângă primărie şi nu ştiu că este aici. Mă întreabă apoi: dar unde ţi-e primăria?! Eu le spun că e a cincea casă de la intrare în Valea Chioarului pe partea stângă. Ei îmi spun că n-au văzut nicio primărie, decât nişte case. Ce nu ştiu e că una dintre case este şi primăria. De asemenea, lucrează tot câte doi, trei angajaţi într-un birou. Sunt practic doar trei birouri pe care le avem, aşa că e necesar să ne extindem şi la mansardă. Lucrarea o vom face din fonduri proprii”, a declarat Ioan Burde, primarul comunei Valea Chioarului.
Investiţia ar urma să ajungă undeva la 250.000 de lei. Suprafaţa utilă construită va fi de circa 200 de metri pătraţi. De asemenea, odată cu extinderea se doreşte şi construirea a două garaje în curtea instituţiei, unul pentru maşina de pompieri, iar celălalt pentru autoturismul primăriei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.