Studenţi în practică la IPJ Maramureş

0
412

În perioada 4 – 29 iulie, 17 studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti efectuează stagiul de practică la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş şi îşi vor desfăşura activitatea la structurile de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi, substanţe periculoase şi poliţie rutieră de la reşedinţa inspectoratului şi din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti.
Pe perioada practicii studenţii vor avea posibilitatea să-şi pună în valoare cunoştinţele teoretice şi practice acumulate la orele de curs. Ieri dimineaţă, studenţii au fost primiţi la sediul inspectoratului de şeful instituţiei, chestor de poliţie, dr. Marincaş Viorica, care le-a prezentat activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi le-a făcut precizări cu privire la conduita pe care trebuie să o adopte în această perioadă.
Fiecare student a fost repartizat în supravegherea unui tutore profesional, poliţist cu experienţă, care are rolul de a îndruma activitatea viitorului poliţist.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.