Vreau să fiu antreprenor • Ce formă de organizare aleg? PFA – I.I. – SRL

0
612

Eşti gata să porneşti pe un drum care îţi va cere entuziasm, responsabilitate şi chibzuinţă?! Dacă te-ai hotărât să ai propria ta afacere, următorul pas este să alegi forma legală pe care vrei să o aibă aceasta şi să o înregistrezi.
Dincolo de ideea câştigătoare a unui antreprenor, planul tău de afaceri începe deseori prin cântărirea opţiunilor formelor de organizare – PFA / I.I. sau SRL? Ambele au atât avantaje, cât şi dezavantaje, aşadar recomandarea este alegerea unei forme de organizare care să se potrivească necesităţilor particulare ale firmei care se doreşte a se înfiinţa.
Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş – Busola dvs. în afaceri, vă oferă servicii de Înregistrare în Registrul Comerţului, consultanţă şi asistenţă la preţuri competitive, într-un timp cât mai scurt posibil.

În sprijinul firmelor inactive

Reglementările fiscale în vigoare prevăd între situaţiile în care Fiscul poate să decidă să inactiveze fiscal o companie: durata de funcţionare a societăţii este expirată; societatea nu mai are organe statutare; durata deţinerii spaţiului cu destinaţia de sediu social este expirată şi inactivitatea temporară înscrisă la registrul comerţului.
Pentru că afacerea dvs. contează, în baza prevederilor Legii 335/2007 – cu modificările şi completările ulterioare, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş vă stă la dispoziţie cu servicii de înregistrare în Registrul Comerţului. Vă poate oferi consultanţă şi asistenţă la preţuri competitive, într-un timp cât mai scurt posibil. În timp ce specialiştii CCI MM se ocupă de aspectele premergătoare constituirii şi depunerii documentaţiei pentru înfiinţarea sau modificarea structurii societăţii, dvs. vă puteţi ocupa de afaceri.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa direct la sediul CCI MM: Baia Mare,
B-dul Unirii nr. 16, etaj 3, cam. 10, e-mail: cci_mm@ccimm.ro;
web www.ccimm.ro, tel. 0262221510, 0362405303.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.