Atletism. Petre Nicolae-Rezmiveş, sportivul de aur al LPS Baia Mare

0
388

Aşa cum ne-a obişnuit pînă acum, sportivul Petre-Nicolae Rezmiveş aleargă pe un drum poleit cu aur. Aur a cucerit sportivul băimărean la Campionatul Balcanic din 2-4 iulie, organizat la Bolu (Turcia), la proba de 100 m, realizînd un timp excelent – 10.70. Este un sportiv de mare perspectivă, care are toate atuurile să cucerească cea mai strălucitoare medalie şi la campionatele naţionale de seniori, tineret şi juniori I ce vor avea loc în această lună. Atletul legitimat la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare este component al lotului naţional de atletism, dar se antrenează în Baia Mare alături de prof. Delia Grumaz, antrenoare cu distinse calităţi, atît ca specialist în atletism, cît şi ca om. O contribuţie deosebită la aceste reuşite vine şi din partea conducerii liceului, a d-lui director Adrian Gherghel, care susţine sportivul atît cît e necesar, chiar şi la convocările lotului naţional de către Federaţia Română de Atletism.
Mulţumiri tuturor, chiar şi celor care indirect au fost alături de acest sportiv minunat, aflat în plină ascensiune, care acum culege roadele unei pregătiri temeinice şi perseverente. Felicitări şi mult succes, Petre-Nicolae Rezmiveş!

Alexia Hecico, locul 11 la Campionatul European

Alexia Hecico, sportivă legitimată tot la Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, s-a clasat pe locul 11 la Campionatul European de Cros Montan ce a avut loc la Arco, în Italia, fiind cea mai bună clasare din delegaţia României. De asemenea, băimăreanca antrenată de Ana Hecico, a ocupat locul IV cu echipa României.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.