Întâlnirea epigramiştilor de la Clubul „Spinul”

0
495

Într-o atmosferă caldă şi plină de umor, ca în fiecare an, membrii clubului băimărean s-au întâlnit în afara şedinţelor bilunare, într-un mini-festival de creaţii şi bună dispoziţie. Tema propusă a fost: „Despre colegi”.
Prezenţa a fost mai numeroasă ca în alţi ani, „Spinul” având membri începători în ale epigramei. O notă aparte a adus prezenţa soţiilor epigramiştilor care au făcut parte şi din juriu, la sfârşitul timpului de creaţie: Magdalena Gross, Mărioara Pop, Dina Fîrte şi spre bucuria tuturor, pentru prima dată a sosit Maria Ignat, care a compus pe loc două catrene, promiţându-ne că ni se va alătura cât de curând ca membră a clubului.
„Spinul” este prezent în următoarea formă: Ioan Şiman, fondatorul clubului din anul 2002 – preşedinte de onoare, Mircea Pop-Buzeşti – preşedinte în exerciţiu, Dragomir Ignat – vicepreşedinte, Vasile Ţincaş – directorul revistei „SPINUL”, Toma Gross Rocneanu, Maria Berciu, Aurelia Oancă, Smaranda Iuga, Viorica Găinariu Tazlău, Ioan Fîrte – cel mai iscusit epigramist, Vasile Mureşan, Petru Creţ, Ioan Meteş Morar Chelinţanu şi Ioan Potop.
Din motive de sănătate au lipsit colegii noştri, Nistor I. Bud şi Mircea Micle.
Prezentarea, după punctajul obţinut de fiecare creaţie, fiind cu adresă, nu a supărat pe nimeni şi a stârnit aplauze şi haz.
Mulţumim în mod deosebit organizatorilor me­sei festive, Mircea Pop-Buzeşti şi Dragomir Ignat, precum şi gazdelor de la Taberele Şcolare.
Viorica Găinariu Tazlău

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.