Ziua picnicului în Baia Mare

0
582

Asociaţia Esperando a organizat prima ediţie a Zilei Picnicului pe Câmpul Tineretului din Baia Mare, duminică, 10 iunie. Cu această ocazie, Asociaţia a dorit să marcheze două zile importante: Ziua de Conştientizare a Dizabilităţii (10 iulie) şi Ziua Internaţională a Populaţiei (11 iulie).
Peste 100 de băimăreni s-au relaxat la picnicul de pe Câmpul Tineretului. A fost o acţiune simplă, o zi perfectă în care s-a simţit o reînviere a spiritului apartenenţei la comunitate. Fiecare s-a bucurat de familie, prieteni şi de atmosfera minunată de pe Câmpul Tineretului.
Iată şi mărturiile unor participanţi la picnic:
“Am fost plăcut surprinsă de faptul că multe familii au participat la acest picnic. La început am fost oarecum sceptică că va veni multă lume, dar m-am înşelat, căci au fost mulţi oameni. Am văzut multă lume pe care nu am cunoscut-o şi care s-a apropiat de noi să vorbim, au venit şi copii să se joace cu noi, să vorbească cu noi, a fost un picnic reuşit şi sper ca la anul va veni şi mai multă lume.” (B.D., beneficiară Asociaţia Esperando)
“M-am simţit bine, m-am distrat, mi-a plăcut cu voi. Vremea a ţinut cu noi, ne-am jucat cu mingea şi paletele. Îmi doresc să mai particip şi data viitoare. Abia aştept!”
(C.C.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.