Vital continuă acţiunea de contorizare

0
403

SC VITAL-SA continuă acţiunea de montare a contoarelor cu citire la distanţă, astfel că, în această săptămână, vor fi montate astfel de aparate la toate categoriile de utilizatori (case, blocuri, agenţi economici, instituţii, asociaţii de proprietari), de pe strada Victoriei din Baia Mare. Montarea contoarelor se face în sistem etapizat, pe cheltuiala exclusivă a operatorului.
Noile contoare cu citire la distanţă sunt echipate cu module radio care permit transmiterea indexului contorului la distantă, astfel că nu mai este necesar accesul la contor. Facturarea se realizează pe baza citirii lunare a contorului, eliminându-se facturarea pe baza consumului estimat şi regularizarea la trei luni. De asemenea, modulele radio permit înregistrarea şi stocarea în baze de date a indexurilor din momente predefinite care permit depistarea consumurilor neobişnuite, ce pot semnala eventuale disfuncţionalităţi ale reţelelor interioare, respectiv eventuale pierderi de apă.
Montarea contoarelor este realizată prin înştiinţarea prealabilă a consumatorilor. Proprietarii de instalaţii individuale vor fi anunţaţi de ziua şi intervalul orar în care se va desfăşura acţiunea în imobilul respectiv, inclusiv pe site-ul www.vitalmm.ro şi în mass media locală.
(v.i.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.