PNL Maramureş se reorganizează

0
736

Ovidiu Nemeş, fostul primar al municipiului Sighetu Marmaţiei, şi-a dat demisia din toate funcţiile politice pe care le ocupa.
Decizia sa nu a surprins pe nimeni, întrucît Partidul Naţional Liberal a înregistrat un scor dezamăgitor la alegerile locale din 5 iunie 2016, mai ales în Baia Mare. Ovidiu Nemeş a dezvăluit că o conducere bicefelă nu a făcut ca lucrurile să meargă bine în PNL Maramureş. Ovidiu Nemeş şi Mircea Man au condus împreună de cînd PD-L a fuzionat cu PNL.
În locul celor doi co-preşedinţi a fost numit deputatul Mircea Dolha (foto), iar Mircea Man a devenit primvicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Biroul Politic Naţional a decis, în 11 iulie 2016, ca deputatul Mircea Dolha să fie numit „preşedinte interimar unic al filialei PNL Maramureş”, iar Mircea Man a fost numit „primvicepreşedinte coordonator al filialei PNL Maramureş”. Deciza nr. 82/11 iulie 2016 a fost semnată de copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.
Situaţia lui Cristian Niculescu Ţâgărlaş, preşedintele PNL Baia Mare, candidatul perdant al alegerilor locale din 5 iunie la funcţia de primar al reşedinţei de judeţ, va fi discutată azi, de Comitetul judeţean Executiv al PNL Maramureş. La ora 13, va fi o conferinţă de presă, în sediul PNL din Baia Mare (bd. Bucureşti nr. 4) şi Mircea Dolha ne va comunica noile decizii luate. În joc se află funcţia din partid şi postul de consilier local pe care Cristian Niculescu Ţâgârlaş îl ocupă. (g.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.