La 11 ani, bănuit de comiterea unei tâlhării

0
467

Marţi, 12 iulie, o băimăreancă în vârstă de 80 de ani s-a prezentat la sediul poliţiei şi a reclamat ca a fost tâlhărită. Ea a declarat că în ziua anterioară, în jurul orei 15.30, la uşa apartamentului ei s-a prezentat un copil care i-a cerut un pahar cu apă. Femeia l-a refuzat şi i-a spus să plece, iar în momentul în care a vrut să închisă uşa, copilul i-a smuls de la gât un lănţişor cu medalion din aur. Prejudiciul reclamat este în valoare de 800 lei.
Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui minor de 11 ani din Baia Mare, bănuit de comiterea faptei.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Acţiuni pentru combaterea contrabandei cu ţigări

Pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au des­făşurat săptămâna aceasta mai multe acţiuni pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Au fost efectuate controale în pieţele agroalimentare precum şi în locurile cu privire la care existau indicii că se comercializează ilegal produse.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 8 infracţiuni de contrabandă cu ţigări şi au confiscat aproximativ 200 pachete cu ţigări şi 670 lei, proveniţi din activităţi comerciale ilicite.

Operaţiuni ilegale cu material lemnos

Joi, poliţiştii din oraşul Ulmeni, împreună cu cei din Fărcaşa, au acţionat pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu material lemnos.
Au fost controlate 28 de mijloace de transport, două exploataţii şi un depozit de material lemnos şi au fost constatate 15 contravenţii. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în sumă de 5.000 lei.
Pe DJ 182P din localitatea Băseşti, a fost depistat un autovehicul ce transporta 2,5 mc lemn fără documente legale. Şoferul, un bărbat în vârstă de 30 de ani din judeţul Sălaj, a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost confiscat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.