Înot: Sportivii de la LPS Baia Mare vor veni acasă cu medalii de la campionatul naţional de cadeţi

0
528

Înotătorii Liceului cu Program Sportiv Baia Mare speră să obţină cât mai multe medalii la campionatul naţional de cadeţi, care s-a desfăşurat până ieri, la Oradea. La start s-au aliniat peste 400 de sportivi din întreaga ţară.
Bazinul olimpic în aer liber din Oradea este gazda campionatului naţional de înot pentru cadeţi, categoria 12 – 14 ani. Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare a participat cu un lot de 15 înotători.
“Sunt sportivii care au obţinut baremele de calificare la etapele de zonă care au fost în luna martie. Să sperăm că o să reuşim să cucerim şi 2-3 medalii. Sunt copii talentaţi, copii care sunt la început de drum şi ne dorim să progreseze în primul rand şi să facă o competiţie cât mai bună”, a declarat directorul LPS Baia Mare, Adrian Gherghel.
Antrenorul Adrian Gherghel se aşteaptă ca sportivii să urce pe podium şi totodată să îşi reconfirme valoarea.
“Sunt sportivii care sunt deja consacraţi, care mai au medalii la competiţiile anterioare, sperăm că confirme. E vorba de Tudor Cozmuţa, de Luca Barbul şi ne aşteptăm şi de la ceilalţi să ne facă nişte surprize, măcar nişte clasări în primii 8”, a mai spus Gherghel.
După această competiţie, înotătorii băimăreni  vor intra în vacanţă. Asta şi datorită faptului că bazinul olimpic „Gheorghe Demeca” se va închide şi se va redeschide doar în luna septembrie, odată cu reînceperea cursurilor, când vor fi reluate şi antrenamentele înotătorilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.