Lotul A.S. Independenţa Baia Mare se reuneşte, începând de azi

0
495

Echipa de fotbal feminin A.S. Independenţa Baia Mare se reuneşte, începând de azi, 18 iulie 2016, după o minunată vacanţă. Acţiunea va avea loc pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” din Baia Mare.
Noua conducere tehnică a clubului, formată din Florica Codrea, antrenor principal şi Alexandra Marian, antrenor secund au stabilit programul de pregătire. Până la primul meci oficial, fetele din echipă vor susţine acţiuni de pregătire pe terenul de atletism, la sala de forţă precum şi la centrele de refacere. Din această perioadă nu va lipsi nici un semicantonament.
Primul meci oficial va fi susţinut de A.S. Independenţa Baia Mare în debutul SuperLigii Feminine, partidă care va avea loc în 10 septembrie.
Faţă de sezonul competiţional anterior, la reunire vor fi prezente şi junioarele născute în anul 2001.
Pentru echipa naţională, alcătuită din jucătoare născute începând cu 1 ianuarie 1998, sezonul 2015-2016 a fost unul intermediar, plasat între două stagiuni cu meciuri oficiale. După intrarea în turul de elită din preliminariile Campionatului European pentru junioare Under 17 – Islanda 2015, această generaţie va încerca să se califice în Campionatul European pentru junioare Under 19 – Irlanda de Nord 2017.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.