3 intervenţii pentru pompierii băimăreni în ultimele 24 de ore

0
586

Pompierii militari băimăreni au intervenit la 3 situaţii de urgenţă în ultimele 24 de ore. Prima solicitare a fost în cazul unui accident rutier produs pe DE 58 la km 131, accident în care au fost implicate 2 autoturisme şi au rezultat 4 victime, dintre care una decedată. Echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri „Căpitan Marchiş Adrian” au intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale maşinii a trei victime. Echipajele SMURD Baia Mare şi SAJ au preluat victimele şi le-au transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

La ora 5.04, dispeceratul ISU Maramureş a fost anunţat despre un incendiu care a izbucnit în localitatea Valea Chioarului. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la garajul unei case. Flăcările au distrus o maşină de spălat, obiecte de îmbrăcăminte, obiecte electrocasnice, un geam şi instalaţia electrică.

Un minut mai tîrziu, la ora 5.05, dispeceratul ISU Maramureş a fost anunţat despre un alt incendiu. De această dată a fost vorba despre un acoperiş al unei case din localitatea Săsar. Flăcările au mistuit circa 160 de metri pătraţi de acoperiş din lemn, mobilier, textile şi electrocasnice. De asemenea, flăcările au degradat 70 de metri pătraţi de tavan din rigips şi circa 80 de metri pătraţi de parchet din lemn.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.