Aproape 30.000 de lei strânşi în cadrul campaniei Cora

0
591

•  ”Puţin cu puţin facem mult!” pentru achiziţionarea unui aparat de ventilaţie neonatală •

Cora a demarat, în 4 mai 2016, o campanie de suflet pentru dotarea Secţiei Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, campanie în care unitatea spitalicească a fost organizaţie parteneră şi care s-a încheiat în 30 iunie. A fost o campanie care a avut loc în luna inimilor deschise, sub sloganul ”Puţin cu puţin, facem mult!”
În intervalul menţionat, clienţii Cora au putut dona la orice casă de marcat o sumă de bani care va fi folosită la achiziţionarea unui aparat pentru ventilaţie neonatală (ventilator nou-născuţi) pentru Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. Sumele oferite s-au regăsit pe bonul de cumpărături, iar Cora s-a alăturat, la final, acestui act colectiv de caritate, pentru grăbirea fericirii altor case.
Potrivit reprezentanţilor Cora Baia Mare, toţi casierii au fost implicaţi în această campanie, iar la final, primii patru au fost recompensaţi de conducerea magazinului cu vouchere cadou.
În decursul celor aproape două luni de zile, clienţii au donat aproximativ 17.400 de lei, iar suma de 12.500 de lei a fost completată de Cora Baia Mare, cecul oferit Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru dotarea Secţiei de Neonatologie fiind de aproximativ 30.000 de lei.
Pe această cale, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare mulţumeşte tuturor clienţilor care au donat bani în cadrul acestei campanii, precum şi colectivului Cora pentru implicare şi organizare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.