Reţinut de poliţişti pentru comiterea a patru infracţiuni

0
434

Un tînăr din Baia Sprie care nu deţine permis de conducere, a sustras un autovehicul, a provocat un accident de circulaţie şi a fugit de la locul faptei. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale cu privire la furtul unui autoturism au dus la identificarea unui tînăr de 19 ani din Baia Sprie, bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate a reieşit că tînărul, care nu deţine permis de conducere, prin folosirea de chei potrivite, a sustras autoturismul de pe strada Moldovei din municipiul Baia Mare. Apoi a provocat un accident de circulaţie şi a abandonat autoturismul avariat pe strada Monetăriei din municipiu.
În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea tînărului pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi părăsirea locului accidentului.
Razie pentru combaterea prostituţiei pe raza municipiului
Joi, 28 iulie, între orele 21.00-24.00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei pe raza municipiului. Astfel, au fost depistate 20 de femei care, în locuri publice, atrăgeau persoane în scopul întreţinerii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani.
Persoanele identificate au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 10.000 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.