Se încheie „Luna Donatorului de organe în România”

0
766

Asociaţia Transplantaţilor din România (ATR) a decis să dedice luna iulie 2016 Donatorilor de organe şi a derulat pe tot parcursul lunii şi pe întreg teritoriul ţării, proiectul „Luna Donatorului de organe din România”.
De ce o Lună a Donatorului de organe în România, în condiţiile în care din 2014 ATR omagiază Donatorii în fiecare 16 iulie?
Pentru că în luna iulie 2016, ATR se bucură pentru cei 20 de ani de activitate organizaţională şi cum s-ar putea marca mai bine acest eveniment, decât prin a aduce omagiul public şi colectiv Donatorilor, în cât mai multe localităţi din ţară.
”Să porţi cu tine scânteie de viaţă din trupul altui om, este o mare responsabilitate. Să nu uiţi că cineva ţi-a dat Timp, dăruindu-ţi un organ, este parte a vieţii tale de după transplant. Noi, cei care trăim datorită generozităţii semenilor care au acceptat să doneze, nu uităm şi din timp în timp, spunem întregii societăţi că nu am uitat şi că sentimentele noastre pentru Donatori sunt puternice şi permanente.”, a declarat dl. Gh. Tache, preşedinte ATR.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.