Treceri în rezervă şi avansări la ISU Maramureş

0
592

Începînd cu data de 1 august, plt. adj. şef Vas Dorel, sau Dodo cum îi spun colegii, a trecut în rezervă cu drept de pensie militară, după o activitate de aproape 25 de ani în rândul pompierilor militari.
El și-a desfășurat activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare și este în rândul pompierilor din anul 1992. De atunci până acum a fost conducător de autospecială. În ultimii ani a ocupat funcția de comandant de echipaj. De-a lungul carierei sale, el a participat alături de colegi, aproape în fiecare an, la concursul serviciilor profesioniste pentru situații de urgență ocupând de fiecare dată locuri fruntașe. În ultimii ani în care a participat la concurs a fost cel mai în vârstă concurent. Colegii îi urează să se bucure cât mai mult de binemeritata pensie și să aibă parte de multă sănătate.

Avansări în grad

Tot ieri, 1 august, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureș a avut loc ceremonia de înaintare în gradul următor la termen a 4 ofițeri de la reședința unității și a 54 de subofițeri din cadrul subunităților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.