USB ţinteşte pragul de 10% la alegerile parlamentare

0
514

Uniunea Salvaţi Bucureştiul (USB), ce va deveni practic Uniunea Salvaţi România (USR), are planuri măreţe pentru alegerile parlamentare din acest an. Astfel, liderul formaţiunii speră la un scor cu două cifre după turul de scrutin.
“Ţinta noastră este să depunem liste pentru alegerile parlamentare în toate judeţele şi să obţinem 10%. USR vine să ocupe un loc gol în politica românească, în condiţiile în care există o ruptură între clasa politică şi societate. USR urmăreşte să reprezinte cetăţenii şi o contrapondere la partidele care acţionează pentru interese personale sau de grup şi nu pentru interesul public”, a declarat Nicuşor Dan, preşedintele USB.
Filialele judeţene vor avea autonomie în decizii
De asemenea, liderul USB a precizat, cu ocazia vizitei sale în Baia Mare, că filialele vor avea o autonomie, vor face listele de parlamentari, centrul având dreptul doar să se opună, dar nu să propună. El le-a spus băimărenilor prezenţi la întâlnire că ştie despre problemele locale, locuri de muncă, poluare, defrişări, corupţie şi că soluţia este ca oameni competenţi, dispuşi să-şi sacrifice carierele şi viaţa personală, să se implice în politică şi să schimbe această situaţie, din datorie faţă de părinţi şi copii: “Ştiu că în Baia Mare, ca şi în Bucureşti, s-a construit un parc cu nişte pomişori care a costat 4 milioane de euro”, a exemplificat Nicuşor Dan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.