AS Independenţa continuă antrenamentele pentru SuperLigă

0
890

AS Independenţa Baia Mare a început antrenamentele pentru SuperLigă în 18 iulie, în prima săptămînă jucătoarele supervizate de Florica Codrea şi Alexandra Marian avînd programate şedinţe pe terenul de atletism pentru reacomodarea la efort.

Încet, încet s-a trecut la antrenamente cu mingea şi în sala de forţă, dar şi cu program de recuperare la Dru Relax. Singura echipă din SuperLigă din Maramureş a avut termen de înscriere în noul sezon pînă în 31 iulie, înscriere efectuată. Pe lîngă prima echipă, AS Independenţa va avea şi echipa secundă, care va activa în eşalonul trei valoric – Liga a II-a, dar şi o formaţie de junioare Under 15 (jucătoare născute în 2002 şi mai mici), nivel unde s-au înscris, deocamdată, 17 grupări în campionatul organizat de FRF.
La nivelul lotului de jucătoare putem consemna o singură plecare din tabăra AS Indepedenţa, cea a portarului Szoke-Nagy Krisztina, jucătoare ce se află în probe la Gyor, în prima ligă maghiară, gruparea băimăreană dîndu-şi acceptul pentru un transfer. În cazul în care Gyor va decide înregimentarea acesteia, maghiarii vor fi obligaţi să achite grila de formare-promovare către AS Independenţa şi Olimpia Cluj. Cît priveşte aducerea de jucătoare pentru întărirea lotului, conducerea clubului se află în negocieri cu patru jucătoare, numele acestora urmînd să fie cunoscute în perioada imediat următoare.
AS Independenţa are stabilit şi un program al meciurilor amicale, primul dintre acestea fiind perfectat pentru 15 august, de la ora 18, la Heniu Prundu Bârgăului. În jurul datei de 20 august, băimărencele vor întîlni pe Juniorul Satu Mare, dar este preconizat şi un meci de verificare cu gruparea Olimpic Star Cluj-Napoca. De asemenea, mai este planificat un joc şi cu ACS Venus Maramureş Satulung, grupare ce va activa în Liga a II-a, la fel ca echipa secundă a AS Independenţa. Pentru începutul lunii septembrie, AS Independenţa Baia Mare încearcă să găsească un adversar pe măsură pentru un meci la care să aibă loc prezentarea grupării ce va evolua în SuperLigă.
Campionatul SuperLigii de fotbal feminin va debuta în 10 septembrie, urmînd ca în partea a doua a lunii august să fie stabilit şi ţintarul ediţiei de campionat 2016-2017.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.