Al doilea eşec în amicale

0
471

• ACS Fotbal Comuna Recea – FC Zalău 0-1 (0-0)

ACS Fotbal Comuna Recea a înregistrat al doilea eşec în meciurile amicale, după înfrîngerea cu Viitorul Ulmeni (1-6) formaţia antrenată de Romulus Buia şi Ovidiu Mic pierzînd pe teren propriu, miercuri după-amiază, confruntarea cu FC Zalău. Oaspeţii au marcat singurul gol în partea a doua, în minutul 65, prin Maria, cu un şut din careu la colţul lung.

Amicalul dintre cele două colege de serie a fost în mare parte echilibrat, cu un plus pentru oaspeţi, care sînt mai avansaţi cu pregătirea decît maramureşenii şi au relaţiile de joc mai închegate. În acest joc de verificare pentru ACS Fotbal Comuna Recea au evoluat şi foştii jucători ai FC Municipal Baia Mare – Alin Bota, Valer Giurgiu, Vlăduţ Gherman, Adrian Şter şi Milian Urs, în condiţiile în care la gruparea de liga a doua planează incertitudinea participării în noul sezon. Dacă FC Municipal nu va evolua în campionatul 2016-2017 al eşalonului secund, există şanse ca aceşti jucători, probabil şi Ciprian Duruş, să joace pentru formaţia de lîngă Baia Mare. În această situaţie, ACS Fotbal Comuna Recea poate să-şi clădească o echipă competitivă la nivelul eşalonului trei, jucătorii veniţi de sub „Dealul Florilor” avînd o mare experienţă la nivelul eşalonului doi. Totul depinde şi de partea financiară a clubului maramureşean, care-şi doreşte aceşti jucători şi va face eforturi pentru a-i înregimenta. ACS Fotbal Comuna Recea a folosit două echipe diferite în meciul cu zălăuanii, cu menţiunea că Bota şi Mateaş au evoluat în întreaga durată a partidei.
• ACS Fotbal Comuna Recea • Prima repriză: Bota – Mateaş, Lang, Urs, Mureşan, Şter, Cuc, Asăujan, Gherman, Chinde, Giurgiu. • Repriza a doua: Bota – Mateaş, Serge, David, Taraszkozi, Gherghel, Varga, Raţiu, D. Sabadîş, Popan şi Ciuntu. Antrenori: Romulus Buia şi Ovidiu Mic.
• Arbitri: Răzvan Necrici – Radu Despa şi Cristian Lucaci.
ACS Fotbal Comuna Recea a avut programat, ieri, un nou amical, tot acasă, cu Rapid Jibou. Azi, 5 august, de la ora 18, pe teren propriu, gruparea de liga a III-a se va duela cu Gloria Chechiş (Liga a IV-a).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.