FC Municipal Baia Mare, -6 puncte în ultima şedinţă a Comisiei de Disciplină şi Etică!

0
498

FC Municipal Baia Mare a primit o nouă penalitate din partea Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, în ultima şedinţă gruparea de sub „Dealul Florilor” fiind penalizată cu 6 puncte.
Cele 6 puncte de penalizare vin ca urmare a memoriilor neachitate de clubul din liga secundă faţă de Mihai Deac, Radu Leonte şi Răzvan Lupu, termenul stingerii celor trei litigii fiind miercuri, 3 august. În cazul în care băimărenii vor decide să evolueze în noua ediţie de campionat aceştia vor pleca cu un handicap de -10 puncte, la cele 6 puncte de penalizare mai adăugîndu-se încă 4, tot pentru neplata memoriilor către jucători. În această situaţie, este greu de crezut că FC Municipal Baia Mare va rămîne în liga a doua, în condiţiile în care are interzis în a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar pînă la stingerea litigiilor cu cei trei jucători. Aşadar, FC Municipal Baia Mare are toate şansele să se desfiinţeze, mai ales că investitorul de care s-a tot vorbit în ultima vreme a refuzat să mai preia clubul. Doar dacă nu apare un investitor de ultimă oră.
Comisia de Disciplină şi Etică a fixat un nou termen în cazul celor trei jucători cu memorii, FC Municipal Baia Mare fiind obligată să stingă litigiul cu jucătorii pînă miercuri, 17 august, ora 15.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.