PMP – adevărata forţă politică din Maramureş

1
721

După fuziunea dintre PMP şi UNPR, în judeţul Maramureş noul PMP a câştigat două posturi de primari, la Groşi şi Repedea, pe lângă cele de la Dragomireşti, Ulmeni şi Remetea Chioarului. În Consiliul Judeţean, PMP are, în prezent, cinci consilieri, iar Lucian Morar deţine funcţia de vicepreşedinte CJ Maramureş. În schimb, noul PMP are în total 119 consilieri locali (76 de la PMP şi 43 de la UNPR), ceea ce înseamnă că îşi păstrează locul trei la nivel de judeţ, după PSD şi PNL, dar la distanţă de ALDE.

Preşedintele PMP Maramureş, Adrian Todoran, a declarat: „După fuziune, Partidul Mişcarea Populară a devenit o forţă politică la nivelul judeţului Maramureş. Toate deciziile politice şi administrative se vor lua ţinându-se cont şi de opinia liderilor PMP care, evident, sunt preocupaţi de derularea acelor proiecte ce vin să îmbunătăţească nivelul de trai al maramureşenilor. Prin numărul de consilieri locali, de consilieri judeţeni şi de primari, Partidul Mişcarea Populară Maramureş s-a dovedit a fi surpriza alegerilor din iunie, izbutind într-un interval de timp extrem de scurt, cu o mână de oameni inimoşi şi cu resurse puţine, să obţină rezultate remarcabile şi să câştige încrederea maramureşenilor. Aceste aspecte ne îndreptăţesc să sperăm că, la alegerile generale din toamnă, PMP Maramureş va izbuti un scor bun,” a declarat Adrian Todoran.
Acesta a mai afirmat că funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional a partidului se datorează rezultatelor obţinute până acum. În plus, Adrian Todoran este responsabil de judeţele Maramureş, Sălaj, Satu Mare şi Bistriţa. „Am văzut că în presa locală au apărut informaţii că preşedintele PMP Maramureş ar fi fost schimbat. Vreau să precizez că nu s-a luat o astfel de decizie nici la nivel local, nici la nivel central. Iar atunci când voi preda frâiele organizaţiei judeţene, şi asta din pricina sarcinilor în calitate de vicepreşedinte naţional, o voi face unui om cu experienţă, unui om cu calităţi morale indiscutabile. Mai precis, opţiunea mea va fi Lucian Morar, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş,” a declarat Adrian Todoran.
Preşedintele PMP Maramureş este convins că rezultatele obţinute nu se datorează unui singur om, ci exclusiv echipei care a muncit la acest proiect. „Vreau să le mulţumesc consilierilor, primarilor dar şi tuturor candidaţilor PMP pentru implicare, pentru munca depusă şi pentru performanţele obţinute. La început am fost puţini, doar 2-3 oameni, dar am crezut în această idee politică şi am demonstrat că prin muncă şi seriozitate putem să reuşim. Acum suntem o familie şi sperăm că, de la toamnă, familia PMP va deveni şi mai numeroasă”, a declarat Adrian Todoran, vicepreşedinte PMP la nivel naţional.
“Crezul meu politic legat de Maramureş este faptul că judeţul se caracterizează prin tradiţii, credinţă şi oameni buni. Oameni care pot să schimbe lucrurile în bine. Acesta este Maramureşul pe care vrem să-l dezvoltăm”, a mai spus Todoran.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.