Conducerea PNL Sighetu Marmaţiei şi-a stabilit principalele obiective politice

0
730

Daniela Oniţa Ivaşcu, noul preşedinte al PNL Sighetu Marmaţiei s-a apucat de treabă, la scurt timp după numirea în funcţie. Prima întâlnire a fost cu Biroul Politic Local, din care fac parte 59 de persoane.
În cadrul şedinţei au fost stabilite principalele obiective politice ale filialei locale. Se doreşte o deschidere a PNL Sighet pentru a atrage personalităţi locale în partid, precum şi readucerea la matcă a liberalilor care, din diverse motive, nu au activat în ultima perioadă sau au trecut în altă tabără.
Totodată, în cadrul şedinţei, s-a stabilit importanţa relaţiei directe între aleşii locali şi cetăţeni. În acest sens, consilierii locali PNL Sighet vor desfăşura audienţe cu cetăţenii în baza unui program bine stabilit, acestea fiind corelate cu deplasări în teren, pentru a identifica problemele existente şi pentru a fi mai aproape de doleanţele cetăţenilor. În acest sens a fost realizată o primă deplasare în zona Iapa şi Valea Hotarului.
În Consiliul Local, consilierii PNL vor face o opoziţie constructivă, dar vor vota toate proiectele importante pentru municipiul Sighet, propunându-şi să devină, în acest sens, parteneri serioşi şi credibili pe scena politică sigheteană, având un singur scop: binele locuitorilor municipiului.
În această săptămână, preşedintele PNL Sighetu Marmaţiei, Daniela Oniţa Ivaşcu s-a întâlnit cu Organizaţia de Tineret (TNL Sighet) şi Organizaţia de Femei (OFL Sighet), asigurându-i de întreaga susţinere, disponibilitate şi deschidere la dialog. ”Urez succes noului preşedinte TNL Sighet, Alina Moiş, dar şi tinerilor liberali. TNL, OFL şi Organizaţia de Pensionari sunt structuri importante ale PNL Sighet şi funcţionează ca o echipă unită. PNL Sighet este, cu siguranţă, un partid mare, în care primează echipa, competenţa şi valoarea, echipă în care sunt aşteptaţi toţi cei care cred în principiile şi valorile liberale. Organizaţia Sighetu Marmaţiei îşi propune să devină una dintre cele mai importante filiale ale PNL Maramureş”, a declarat preşedintele PNL Sighet, Daniela Oniţa Ivaşcu.
În perspectiva alegerilor parlamentare, din partea organizaţiei municipale Sighet şi-au exprimat intenţia de a se afla pe lista candidaţilor la alegerile din toamnă Daniela Oniţa Ivaşcu, Gheorghe Mihai Bârlea şi Vasile Bodnar, persoane care pot reprezenta cu cinste sighetenii în Parlamentul României. (i.n.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.