Victorie în primul amical

0
442

CS Minaur a cîştigat primul amical al verii, scor 33-32, în compania echipei de Ligă Naţională CSM Satu Mare. La pauză, CS Minaur avea trei goluri avantaj, scor 16-13.
CSM Satu Mare a început bine jocul şi a condus cu 3-2 după primele cinci minute ale jocului. Diferenţa s-a păstrat pînă în minutul 11, cînd de la 6-5 în favoarea gazdelor, CS Minaur preia avantajul, scor 7-6 (min. 12). Pînă în minutul 20, CSM Satu Mare a marcat un singur gol, iar CS Minaur cinci, scorul devenind 12-7. Diferenţa s-a păstrat şi cinci minute mai tîrziu, scorul fiind 15-10 pentru CS Minaur. Gazdele au mai redus din diferenţă, scorul la pauză fiind 16-13 în favoarea echipei noastre. CSM Satu Mare a început mai bine repriza secundă, iar după 15 minute a preluat conducerea, avînd două goluri în avantaj, scor 25-23. Cinci minute mai tîrziu, CS Minaur egalează la 27, iar mai apoi preia din nou conducerea, scor 28-27 (min. 55), aceasta fiind şi diferenţa cu care s-a încheiat partida, scor 33-32.
„Am realizat în mare măsură ceea ce ne-am propus la meciul acesta, băieţii au depus un efort destul de mare în această perioadă, dar în ciuda acestui fapt au reuşit să ţină un ritm de joc destul de bun pe toată durata meciului. Bineînţeles, mai avem destule lucruri de pus la punct pînă la startul campionatului, dar avem destul timp să le rezolvăm pas cu pas şi cu răbdare, astfel ca la începutul campionatului să ajungem în cea mai bună formă”, a declarat Raul Fotonea, antrenorul echipei CS Minaur.
Pentru CS Minaur urmează un turneu de pregătire la Baia Mare în perioada 19-21 august, unde vor participa alături de echipa noastră şi formaţiile CSM Oradea, CSM Satu Mare şi Universitatea Cluj. (minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.