E trendy să te implici – un nou proiect al Asociaţiei Esperando

0
384

Începând cu 15 august, Asociaţia Esperando implementează timp de trei luni în Baia Mare, proiectul “E trendy să te implici”, cofinanţat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş. Proiectul se derulează în parteneriat cu Asociaţia Team 4 Youth.
Scopul acestuia este creşterea implicării tinerilor în activităţile de voluntariat în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale.
Obiectivele proiectului sunt: Crearea de oportunităţi de participare la activităţi de educaţie non-formală pentru 20 de tineri din judeţul Maramureş, timp de 2 luni; Creşterea gradului de participare a voluntarilor la viaţa comunităţii din Maramureş, sub aspect social şi educaţional, timp de 2 luni
În cadrul proiectului vor fi organizate workshop-uri la care, persoanele cu dizabilităţi şi voluntari vor avea posibilitatea să înveţe într-un mod simplu şi plăcut şi să socializeze. Vor fi realizate activităţi de tip non-formal menite să stimuleze tinerii să gândească şi să vorbească pozitiv, să se exprime deschis, să se gândească la ce se poate face în anumite situaţii, să creadă în ei şi în capacităţile lor.
Grupul ţintă al proiectului este format din: 20 de tineri cu vârste cuprinse între 14-35 ani;10 dintre aceşti tineri vor fi cu dizabilităţi neuro-motorii şi 10 voluntari.
(o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.