Stelian Moculescu: “Revin întotdeauna cu plăcere în Baia Mare”

0
498

Binecunoscutul antrenor Stelian Moculescu se află în acest zile în Baia Mare şi participă la antrenamentele echipei Ştiinţa Explorări. Moculescu se implică activ în şedinţele de pregătire şi nu ezită să ofere sfaturi individuale fiecărui jucător.
Stelian Moculescu: „Cred că vin pentru al patrulea an consecutiv în Baia Mare şi mă simt foarte bine. Primul contact cu Ştiinţa Explorări l-am avut prin antrenorul Marius Botea care m-a invitat prima dată aici. Apoi m-am împrietenit cu toţi de la echipă şi sînt bucuros că pot împărtăşi din experienţa mea unor antrenori şi jucători care au ambiţia de a progresa. Despre voleiul românesc nu am prea multe de spus, rezultatele vorbesc de la sine. Din păcate lumea nu are răbdare în România să construiască ceva durabil şi sănătos şi nici nu cred că există o dorinţă reală de perfecţionare, de specializare. Totuşi dacă citeşti site-urile şi forumurile, toţi îşi dau aere de specialişti şi ai putea crede că sîntem cel puţin campioni europeni. Nu ştiu dacă există prea multe raze de speranţă pentru voleiul românesc”.
Marius Botea: „Noi, antrenorii echipei, dar şi jucătorii, aşteptăm cu nerăbdare vizita anuală a domnului Stelian Moculescu. Este o plăcere să-l urmărim la antrenamente şi întotdeauna avem ceva de învăţat de la dînsul”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.