În Baia Mare, un biciclist a fost accidentat mortal

0
466

Joi, 18 august, în jurul orei 13.40, poliţia a fost sesizată că, pe raza municipiului Baia Mare, s-a produs un accident grav de circulaţie. Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat că, un băimărean, care se deplasa cu o bicicletă dinspre strada Mărgeanului spre bulevardul Bucureşti, a efectuat un viraj la stânga încălcând marcajul longitudinal dublu continuu şi a fost acroşat de un autobuz, condus din sens opus de un bărbat, de 60 de ani.
În urma accidentului biciclistul, în vârstă de 54 de ani, a decedat.
Şoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Pentru a preveni astfel de evenimente, poliţiştii rutieri reamintesc bicicliştilor să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor, să se asigure temeinic înainte de a schimba direcţia de mers, să circule cât mai aproape de marginea din dreapta a drumului şi să nu circule sub influenţa băuturilor alcoolice!
De asemenea, bicicleta trebuie să fie echipată corespunzător iar pe timp de noapte, pentru a fi vizibili, bicicliştii trebuie să poarte vestimentaţie cu elemente reflectorizante!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.