Cinci persoane cercetate pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

0
417
Imagine surprinsă de un cititor în Baia Mare

În cadrul activităţilor desfăşurate luni, pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier, poliţiştii maramureşeni au depistat 5 persoane, care conduceau autovehicule fără a respecta prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.
Poliţiştii băimăreni au depistat, pe bulevardul Bucureşti, un băimărean, de 42 de ani, care se deplasa cu autoturismul chiar dacă avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat domiciliat în localitatea Tisa. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul de la volan nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Tot fără permis de conducere a fost depistat în trafic, pe raza comunei Bogdan Vodă, un tânăr, de 29 de ani, domiciliat în comuna Ieud.
Un borşean şi un bărbat, din Târgu Lăpuş, care conduceau autovehicule chiar dacă se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, sunt de asemenea cercetaţi de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsuri legale.

Accident rutier la Lucăceşti

Luni, 22 august, poliţiştii au fost sesizaţi că, în localitatea Lucăceşti, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei persoane.
Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că un bărbat, de 47 de ani, care conducea o autoutilitară dinspre Dăneştii Chioarului înspre Mireşu Mare, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.
În urma impactului, o pasageră, în vârstă de 12 ani, a fost rănită. Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.