Urmărit internaţional depistat de poliţiştii maramureşeni

0
377

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un tânăr, din Poienile de sub Munte, urmărit naţional şi internaţional. Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse de 5 ani şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.
Luni, 22 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei de ordine publică, au acţionat pe raza localităţii Poienile de sub Munte, pentru depistarea şi încarcerarea unei persoane pe numele căreia a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au identificat pe urmărit, un tânăr de 21 de ani, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate. Pe numele lui, Judecătoria Vişeu de Sus a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Cel în cauză a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Doi băimăreni sînt cercetaţi pentru distrugeri

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat doi băimăreni, bănuiţi că au distrus luneta unui autoturism, parcat în Piaţa Millenium din municipiul Baia Mare.
Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţişti au dus la identificarea a doi băimăreni, în vârstă de 18 şi 52 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de distrugere. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 9/10 august a.c., cei doi băimăreni au distrus luneta unui autoturism parcat în Piaţa Millenium din Baia Mare, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.800 lei.
Poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.