Au sfidat normele rutiere – băuţi la volan

0
422

Marţi noaptea, în jurul orei 23:50, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism, care se deplasa pe strada Gutinului, din Baia Sprie. La volanul maşinii a fost identificat un băimărean, în vârstă de 31 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la Centrul de permanenţă Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Şi poliţiştii din Vişeu de Sus, în timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, au oprit pentru verificări un autoturism, condus de un tânăr, de 21 de ani, domiciliat în Poienile de sub Munte. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că, tânărul avea o concentraţie mai mare de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi în acest caz, şoferul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

4 permise şi 3 certificate de înmatriculare reţinute în Baia Sprie

Marţi, 23 august, între orele 9 şi 17, poliţiştii din Baia Sprie au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza oraşului. În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost oprite pentru control mai multe autovehicule şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 5.000 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus reţinerea a 4 permise de conducere şi retragerea a 3 certificate de înmatriculare.

Eveniment rutier cercetat de poliţişti în Borşa

Marţi, 23 august, în jurul orei 14.15, poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie soldat cu victime. În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti s-a constatat că un cetăţean polonez, în vârstă de 45 de ani, se deplasa cu o motocicletă dinspre Borşa către Suceava. În momentul în care a ajuns în Pasul Prislop, un obiect vestimentar din portbagajul motocicletei s-a desprins, s-a rulat în jurul roţii din spate blocând-o. Astfel, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă. Impactul s-a soldat cu rănirea uşoară a bărbatului care conducea motocicleta şi rănirea gravă a unei pasagere, în vârstă de 38 de ani. Ambii au fost transportaţi la spitalul din Borşa unde pasagera a rămas internată sub supraveghere medicală.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.