PER aşteaptă alegerile parlamentare

0
589

Ieri, 26 august, a fost prezent în Baia Mare Dănuţ POP, preşedintele Partidului Ecologist Român, iar la sediul filialei PER Maramureş a avut loc o întîlnire cu mass-media locală, ocazie cu care au fost prezentate cîteva chestiuni legate de actualitatea politică, dar şi perspectiva viitoarelor alegeri parlamentare care vor avea loc în acest an.
Preşedintele Dănuţ POP a precizat că PER se pregăteşte pentru alegerile parlamentare şi că, de această dată, PER va intra în Parlament, avînd convingerea că Maramureşul va fi reprezentat în acest forum de Cristian Anghel.
Senatorul de Bihor, Cristian Bodea, a făcut o radiografie a vieţii politice de la Bucureşti şi a concluzionat că „PER este pregătit pentru alegeri avînd un proiect de ţară şi un proiect de guvernare, cu planuri pentru toţi românii. PER nu este preocupat doar de soarta copacilor şi a gunoaielor… PER este pregătit să guverneze România…”
La nivel local, Cristian Anghel a precizat că PER este bine organizat, avînd aproape 60 de organizaţii, şi speră să ajungă la cca. 20% din votul electoratului maramureşean. (v.i.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.