Robert Ţuţea (Ştiinţa Explorări): „Vreau să revin cît mai repede la o formă fizică optimă”

0
471

La 33 de ani, după două sezoane jucate pentru Phoenix Şimleu Silvaniei şi VCM LPS Piatra Neamţ, Robert Ţuţea s-a întors în această vară la Ştiinţa Explorări Baia Mare, echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfacţii de-a lungul carierei.
R.: – Cum s-a produs revenirea ta la Ştiinţa Explorări?
R. Ţuţea: – Am avut o discuţie cu domnul preşedinte Traian Rad Tăut şi cu domnul antrenor Marius Botea, în urma căreia dînşii s-au arătat dispuşi să mă ajute să revin acasă, alături de familie, în timp ce eu urmează să ajut cît mai mult echipa în noul sezon.
R.: – Cum ai reintrat în atmosfera de la Ştiinţa Explorări?
R. Ţuţea: Pentru mine a fost foarte uşor, pentru că îi cunosc foarte bine pe marea majoritate a colegilor de echipă. De asemenea, standardele în ceea ce priveşte antrenamentele au rămas aceleaşi, la fel ca şi obiectivul, calificarea într-o cupă europeană.
R.: – Ce ţi-ai propus în plan personal pentru noul sezon?
R. Ţuţea: – Deocamdată pentru mine este foarte greu în această perioadă, pentru că nu m-am antrenat timp de 5 luni. Vreau să revin cît mai repede la o formă fizică optimă. Apoi, cînd mi se va oferi şansa să joc sînt hotărît să o valorific.
R.: – Cum vezi evoluţia echipei Ştiinţa Explorări în noul sezon?
R. Ţuţea: – Deocamdată nu ştim valoarea exactă a adversarilor, pentru că s-au făcut multe transferuri în această vară, dar, ca de obicei, sînt convins că Explorări va fi un adversar redutabil pentru celelalte echipe. (stiintaexplorari.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.