Ştefan Lupu (Ştiinţa Explorări): „Sînt hotărît să lupt pentru un post de titular”

0
516

Ştefan Lupu este unul dintre cei trei voleibalişti care s-a alăturat lotului echipei Ştiinţa Explorări în această vară. Jucătorul ce evoluează pe postul de centru, a venit de la VCM LPS Piatra Neamţ şi a semnat un contract valabil pe doi ani. Lupu este născut la Fălticeni, în data de 28.05.1994, are 1,98 m înălţime şi a mai jucat în carieră la CSU Suceava.
R.: – Cum s-a produs venirea ta la Ştiinţa Explorări?
Şt. Lupu: Antrenorul Marius Botea m-a dorit la echipă în ultimii ani, dar n-am putut veni, pentru că eram sub contract cu VCM LPS Piatra Neamţ. În această vară am terminat contractul şi Baia Mare a fost prima mea opţiune.
R.: – Cum a decurs acomodarea cu noii tăi coechipieri?
Şt. Lupu: M-am integrat repede pentru că îi cunosc din campionat pe majoritatea componenţilor lotului. În plus cu Andrei Veber şi Rolland Balog am fost coleg şi la lotul naţional de juniori.
R.: – Cum vezi concurenţa cu ceilalţi jucători din lot, care evoluează pe postul de centru?
Şt. Lupu: – Eu cred că pentru mine este un lucru benefic. La Piatra Neamţ am fost titular incontestabil şi nu a fost un lucru bun faptul că nu am avut o rezervă de valoare. La Explorări lucrurile stau cu totul altfel, concurenţa fiind foarte puternică pentru postul de centru. Eu sunt decis să lupt însă pentru un post de titular.
R.: – Cum vezi viitorul sezon?
Şt. Lupu: – Eu cred că avem o echipă bună şi nu ne rămîne decît să demonstrăm acest lucru şi în campionat. (stiintaexplorari.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.