Victorie şi în revanşă

0
337

Silvania Cehu Silvaniei – FC Prietenia Baia Mare 4-5 (3-1)

FC Prietenia Baia Mare s-a impus şi în meciul revanşă de old-boys cu Silvania Cehu Silvaniei, în disputa din luna iulie de pe stadionul „Viorel Mateianu” gruparea antrenată de Ioan Cristea învingînd cu 7-1.
Acum, datele problemei au stat cu totul altfel şi băimărenii au avut o misiune mult mai dificilă. În primul rînd că FC Prietenia a avut la dispoziţie doar 14 jucători, faţă de cei 21 ai gazdelor. Iar oaspeţii sălăjenilor de vineri după-amiază au avut de muncă serios pentru victorie. Succes care s-a conturat în partea secundă a întîlnirii. În prima repriză FC Prietenia a fost de nerecunoscut şi cei de la Silvania Cehu Silvaniei au profitat din plin de erorile adversarilor, astfel că după primele 45 de minute gazdele conduceau cu 3-1. „Certaţi” la pauză de tehnicianul Ioan Cristea, băimărenii au început în forţă partea a doua şi imediat la reluare, în numai două minute FC Prietenia a egalat pe tabelă. Mai mult, oaspeţii au marcat alte două goluri consecutive, scorul ajungînd la 3-5, iar pe final Silvania a mai redus din handicap. Dar prea tîrziu pentru a răpune experimentata FC Prietenia. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristi Ruscal, Erno Konycska – 2, Attila Piroska (11 m) şi Zorel Rus. Ioan Cristea a trimis în teren următorul „11”: Petre Konycska – Toma Coteţ, Victor Buciu, Alin Petrovan, Vlad Conţ, Cristi Cristea, Cristi Ruscal, Erno Konycska, Andrei Gîlcă, Attila Piroska, Zorel Rus. Au mai evoluat: Adi Bogdan, Florin Gherghel, Iosif Mekker.
Desigur, a urmat şi ultima repriză, a treia, în care „arbitrii” nu au putut face o departajare clară a învingătoarei, totul urmînd a se decide la următoarea întîlnire dintre FC Prietenia Baia Mare şi Silvania Cehu Silvaniei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.